Hej, ursäkta frånvaron av inlägg den senaste tiden! Här kommer iaf ett nytt!

Idag finns det mängder av intressanta och nya sätt att leva på både vad gäller vad man jobbar med, hur man lever inom familjer och massor av annat. De senaste åren har öppnat upp för en mer individbaserad värld där vi kan arbeta hemifrån, leva i bonusfamiljer och göra en massa annat som passar just oss själva.

Att vi inte behöver leva precis likadant allihop och att vi kan låta våra egna behov och känslor styra mer gör att samhället får mängder av nya konstellationer som vi inte såg i lika hög utsträckning förr. Detta gör att vi kan utvecklas i högre grad då vi har ett svängrum som vi tidigare inte tilläts utnyttja på samma sätt.

Att våga hitta och vara sig själv

När man väl börjar inse vad man vill och vem man är och vill vara så är vägen inte särskilt lång, men den kan kantas av problem som kan uppstå på grund av att andra sätter käppar i hjulen.

Det är här man måste vara stark och stå emot så att man inte faller för frestelsen att bara gå på i gamla spår för att alla runtomkring ska vara lugna och nöjda. Det är DU som ska vara nöjd och det är DINA behov som ska tillfredsställas, inte någon annans!

Du kommer märka hur du själv blir bättre och trevligare att ha att göra med efter det att du mår bra i dig själv och med dina val, så även om det finns personer i din närhet som misstycker i början av din resa, så kommer de att applådera när resan når sitt slut då du kommer att må så mycket bättre!