Vi på succe.nu har ju pratat mycket om hur viktigt det är med kost och träning.

Vi tänkte här återigen lägga fokus på detta eftersom det är det mest essentiella om man vill uppnå framgång och succé.

Träning

promenad utan gåstavar

Träning frigör massvis med positiva hormoner, signalsubstanser och andra kemiska ämnen i kroppen. Du kommer helt enkelt må BRA. Plus att du får bra kondition, starkare hjärta etc. Vilka träningsformer är bäst då? Jo vi gillar enkla saker såsom löpning, promenader och kroppsviktsträning – men även ett multigym som vi tidigare nämnt är en bra idé.

Nu när sommaren kommer är det extra skönt att ge sig ut och gå istället för att vara inomhus på ett gym. Vi kan starkt tipsa om promenader med stavar, så kallad stavgång. Ett par gåstavar gör att du för bättre motion och bränner mer kalorier. Allt du behöver veta om gåstavar och stavgång hittar du på denna hemsidan.

Kost

Kosten är minst lika viktig som träningen. Ät inte för mycket skräpmat och godis. Se till att få i dig protein och bra fetter. Ska du dra ner på någonting är det kolhydraterna! Svullen mage till exempel orsakas ofta av gluten som bland annat finns i pasta.

Se din kropp som en maskin som behöver bra bränsle och underhåll. Utan det kan den aldrig klara av sina uppgifter på bästa sätt!